Digiworks4all is er voor de kleine man.

Stel je hebt een klein clubje en je wil graag een eigen website, maar het geld ontbreekt om dit te realiseren. Een website laten maken kost immers een boel duiten en kleine verenigingen kunnen dat vaak niet opbrengen. Digiworks4all, de naam zegt het al, biedt u de mogelijkheid een site te laten maken voor slechts enkele tientjes. Afhankelijk van uw wensen maakt Digiworks4all een website voor u helemaal naar wens, en dat voor een kleine vergoeding. Hoe dat kan? Heel simpel, Digiworks4all is niet meer dan een kleine hobbyist die graag andere kleine clubjes vooruit wil helpen, winstbejag is dus zeker niet aan de orde, denk meer aan een onkostenvergoeding.

 

U loopt geen enkel risico.

U kan eenvoudig een website aanvragen bij Digiworks4all, daarna zal Digiworks4all contact met u opnemen en u de weg wijzen waar en hoe u het beste een webspace en een domein kan aanvragen voor slechts één Euro per maand. Daarbij worden er de zaken bespoken die nodig zijn om uw website te realiseren. Tevens wordt er de vergoeding besproken afhankelijk van uw wensen, deze hoeft u dan nog niet te voldoen. Digiworks4all maakt eerst uw website en zet deze op een webspace zodat u die kan controleren en veranderen naar wens. Pas als u helemaal tevreden bent kan u het afgesproken bedrag voldoen en wordt de site op het domein geplaatst.

Digiworks4all maakt al een website voor 20 Euro, afhankelijk van uw wensen kan dat bedrag oplopen, maar het moet wel een hele spectaculaire site worden om de 100 Euro te bereiken.

Digiworks4all is er niet voor bedrijven en grote clubs!!!

Klik hier om een website aan te vragen.